Ask a Question
GoPro Support Hub Ask a question. Share an answer. Find a solution. Stay stoked.
Announcements
Is your GoPro gear up to date? Check to see if it is on our Update page.
GoPro Apps for Mobile
Reply
Tourist
Posts: 6

bug en quik app solo puedo ver el primer video de todos los que he pasado de la camara

[ New ]

hola,

el problema se preproduce cuando está la "subida automatica a la nube gopro" pero aun no se ha hecho la subida.

 

Si en este momento paso el contenido de la gopro al telefono veo que se han cargado el numero de videos correcto (los que sean)

pero elija el que elija para visualizar (las minifotos de cada video si que se ven correctamente), solo veo el mas antiguo

 

desactivando la subida automatica desde la gopro he conseguido ver los videos

 

alguna solución?

 

saludos

GoPro
Posts: 31,042

Re: bug en quik app solo puedo ver el primer video de todos los que he pasado de la camara

[ New ]

Hi @menosprecio

 

What phone are you using? What version is the app on?

Does it matter if you access the files via the App tab or the Cloud tab?

Would you be able to share a screen recording showing the issue?

 

Thanks!

Ej

Tourist
Posts: 6

Re: bug en quik app solo puedo ver el primer video de todos los que he pasado de la camara

[ New ]

the phone is oneplus 8, the quik app is the current play store version

 

it only happens in app tab, in the cloud tab I can see each content i have in the cloud

 

i record a little video showing you the problem

https://youtu.be/HwIibk5dV30

 

thanks!

GoPro
Posts: 31,042

Re: bug en quik app solo puedo ver el primer video de todos los que he pasado de la camara

[ New ]

Thanks for getting back to us. @menosprecio

This has been shared with the team and they are looking into it.

We'll post back once an update is available.

 

Regards,

Ej

GoPro
Posts: 3,585

Re: bug en quik app solo puedo ver el primer video de todos los que he pasado de la camara

[ New ]

Thank you for raising this problem.

It's a critical bug and everyone has worked hard to fix: 10.3.2 will solve this.


Sorry again for the trouble!