Ask a Question
GoPro Support Hub Ask a question. Share an answer. Find a solution. Stay stoked.
Announcements
Is your GoPro gear up to date? Check to see If it is on our Update page.
GoPro Apps for Mobile
Reply
Highlighted
Tourist
Posts: 6

Something went wrong


hi all,

 

hoping you pro users can help me.

 

ive been using the go pro for about a year,  it's a hero 2018

 

Suddenly my go pro app stopped working in some aspects.

 

it auto loads the clips and photos, but then when you click the video to edit and take you to Quik etc, it's says something went wrong and takes you to the previous screen.

 

tried reinstalling several times, and reconnecting camera , but no luck

 

anynhelp appreciated 👍

 

 

6AF119C0-E08E-4A6B-A38E-D92436A2ED3F.png
Highlighted
Tourist
Posts: 6

Re: Something went wrong

Forgot to mention it does this on my iPad 6th gen and iPhone 7

Highlighted
GoPro
Posts: 17,311

Re: Something went wrong

Hi @fastrange43006

 

Remove your camera entry from the GoPro App's history. 
iOS: Open GoPro App. Tap the pencil icon in the top-left corner of the Camera menu page. Tap the red X icon to delete the camera entry from your app’s history. 
Reset your camera’s Wi-Fi settings. https://community.gopro.com/t5/en/Reset-Wi-Fi-Name-and-Password/ta-p/394276
Delete the GoPro camera under the Bluetooth and Wi-Fi entries in your mobile device’s settings before attempting to re-pair to your GoPro. https://community.gopro.com/t5/en/Pair-Your-Camera-with-the-GoPro-App/ta-p/394285
Let me know how it goes.

 

Thanks!

Ej

Highlighted
Tourist
Posts: 6

Re: Something went wrong

Tried after last two rides,

 

no joy, just says something went wrong. That along with the freezing makes this £200 camera unusable ...proper fed up 

Highlighted
GoPro
Posts: 17,311

Re: Something went wrong

Hi @fastrange43006

 

Please reach out to our Support Team to move forward with your concern.

You may contact them through https://gopro.com/help/ContactUs

Let them know of the troubleshooting steps taken.

 

Regards,

Ej

Highlighted
Tourist
Posts: 3

Re: Something went wrong

Hi.

Have same problem as you. Have you gotten any solution for the problem?

 

Lasse.

Highlighted
GoPro
Posts: 1,366

Re: Something went wrong

@saltogallten @fastrange43006 

Sorry about that.

One thing you could try: instead of starting the multi clip edit from the Home Page, could you select media from the MEDIA page (APP) and try from there? This could be an issue with the media you are trying to add, what are those media? Any Timewarps? Long media? 4K? 

Highlighted
Tourist
Posts: 3

Re: Something went wrong

Im using the app. Tried with Iphone 11, and ipad pro. But the same happens when getting media from gopro plus. I can see the media in the background, but with that pop up message saying something whent wrong. Small films 1-3 minutes, filmed with my gopro session 5, 2 years ago.