Ask a Question
GoPro Support Hub Ask a question. Share an answer. Find a solution. Stay stoked.
Announcements
Is your GoPro gear up to date? Check to see If it is on our Update page.
GoPro Apps for Desktop
%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-52501%22%20slang%3D%22en-US%22%3Emy%20videos%20will%20only%20play%20sound%20on%20the%20computer%2C%20but%20works%20fine%20on%20the%20go%20pro.%20Its%20never%20done%20this%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-52501%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20never%20had%20an%20issue%20before%20with%20uploading%20videos.%20It%20has%20always%20played%20them%20perfectly%20before%2C%20but%20now%2C%20we%20uploaded%20some%20more%20videos%2C%20and%20it%20only%20plays%20the%20audio.%20You%20can%20see%20the%20beginning%20clip%20of%20the%20video%2C%20but%20it%20acts%20like%20a%20picture.%20When%20we%20play%20back%20on%20the%20actual%20GoPro%2C%20it%20works%20fine%20and%20you%20can%20watch%20the%20whole%20video%20without%20issues.%20How%20do%20I%20fix%20this%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-52501%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EQuik%20for%20Desktop%20-%20Windows%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-54112%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20my%20videos%20will%20only%20play%20sound%20on%20the%20computer%2C%20but%20works%20fine%20on%20the%20go%20pro.%20Its%20never%20done%20...%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-54112%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fcommunity.gopro.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F30312%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40rebeccas36862%3C%2FA%3E%20-%20See%20if%20this%20helps...%3C%2FP%3E%0A%0A%3COL%3E%0A%20%3CLI%3ERight-click%20the%20Quik%20desktop%20icon%3C%2FLI%3E%0A%20%3CLI%3EHighlight%20%22Run%20with%20Graphics%20Processor%22%3C%2FLI%3E%0A%20%3CLI%3ESelect%20the%20%22Integrated%22%20option.%20This%20would%20be%20the%20Intel%20Graphics%20card.%3C%2FLI%3E%0A%3C%2FOL%3E%0A%0A%3CP%3EThanks%2C%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3EJeff%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-109592%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20my%20videos%20will%20only%20play%20sound%20on%20the%20computer%2C%20but%20works%20fine%20on%20the%20go%20pro.%20Its%20never%20done%20...%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-109592%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20the%20same%20issue.%20Recently%20bought%20a%20new%20laptop%20running%20windows%2010%20and%20cannot%20view%20video%2C%20only%20audio.%20The%20instructions%20above%20dont%20exist.%20My%20only%20option%20is%20a%20compatability%20option.%20None%20of%20them%20work.%20Any%20ideas%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-162572%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20my%20videos%20will%20only%20play%20sound%20on%20the%20computer%2C%20but%20works%20fine%20on%20the%20go%20pro.%20Its%20never%20done%20...%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-162572%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20recorded%202.5%20hours%20of%20video%20last%20night%20and%20it%20split%20it%20into%20(6)%2015%20mins%20clips.%201%20of%20the%20clips%20plays%20in%20the%20Quik%20program%20just%20fine%20until%20about%20the%2010%20min%20mark%20then%20the%20video%20go%20dark%20and%20flickers%20but%20you%20can%20still%20hear%20the%20sound%20fine.%203%20of%20the%20videos%20play%20perfectly%20from%20beginning%20to%20end%20and%202%20of%20the%20videos%20are%20just%20black%20screen%20flickering%20but%20sound%20plays%20fine%20thru%20the%20whole%20clips.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Reply
Sightseer
Posts: 1
Accepted Solution

my videos will only play sound on the computer, but works fine on the go pro. Its never done this

I have never had an issue before with uploading videos. It has always played them perfectly before, but now, we uploaded some more videos, and it only plays the audio. You can see the beginning clip of the video, but it acts like a picture. When we play back on the actual GoPro, it works fine and you can watch the whole video without issues. How do I fix this?


Accepted Solutions
GoPro Community Manager
Posts: 5,853

Re: my videos will only play sound on the computer, but works fine on the go pro. Its never done ...

@rebeccas36862 - See if this helps...

  1. Right-click the Quik desktop icon
  2. Highlight "Run with Graphics Processor"
  3. Select the "Integrated" option. This would be the Intel Graphics card.

Thanks,

Jeff

View solution in original post


All Replies
GoPro Community Manager
Posts: 5,853

Re: my videos will only play sound on the computer, but works fine on the go pro. Its never done ...

@rebeccas36862 - See if this helps...

  1. Right-click the Quik desktop icon
  2. Highlight "Run with Graphics Processor"
  3. Select the "Integrated" option. This would be the Intel Graphics card.

Thanks,

Jeff

Sightseer
Posts: 1

Re: my videos will only play sound on the computer, but works fine on the go pro. Its never done ...

I have the same issue. Recently bought a new laptop running windows 10 and cannot view video, only audio. The instructions above dont exist. My only option is a compatability option. None of them work. Any ideas?

Sightseer
Posts: 1

Re: my videos will only play sound on the computer, but works fine on the go pro. Its never done ...

I recorded 2.5 hours of video last night and it split it into (6) 15 mins clips. 1 of the clips plays in the Quik program just fine until about the 10 min mark then the video go dark and flickers but you can still hear the sound fine. 3 of the videos play perfectly from beginning to end and 2 of the videos are just black screen flickering but sound plays fine thru the whole clips.