Ask a Question
GoPro Support Hub Find a solution. Share a solution. Ask a question. Stay stoked.
Announcements
Is your GoPro gear up to date? Check to see If it is on our Update page.
Cameras
%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-249807%22%20slang%3D%22en-US%22%3EVR%20plugins%20buggy%20with%20Premiere%20Pro%202019%20(13.0)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-249807%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI've%20installed%20the%20GoPro%20VR%20plugins%20(which%20are%20amazing)%20in%20the%20just-released%20Premiere%20Pro%2C%20but%20I'm%20seeing%20weird%20bugginess.%20I'm%20getting%20random%20black%20frames%2C%20inverted%20purple%20frames%20and%20negative%20equirectangular%20frames%20within%20my%20sequence%20while%20using%20the%20VR%20Reframe.%20Is%20anyone%20else%20having%20these%20problems%3F%20Suggestions%20on%20how%20to%20fix%3F%20The%20same%20projects%20that%20looked%20fine%20in%20v.12.1.2%2C%20are%20showing%20these%20issues%20in%20v.13.%20Thanks%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-249807%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EFusion%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-250621%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20VR%20plugins%20buggy%20with%20Premiere%20Pro%202019%20(13.0)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-250621%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIn%20my%20case%2C%20the%20Fusion%20VR%20plug-in%20installer%20couldn't%20recognize%20the%20Premiere%20Pro%202019%20installed%20on%20PC...%20Please%20fix%20it%20GoPro...%20%3A(%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-250800%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20VR%20plugins%20buggy%20with%20Premiere%20Pro%202019%20(13.0)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-250800%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThis%20is%20happening%20to%20me%20also.%20Working%20just%20fine%20on%20Premiere%202018%2C%20nowhere%20to%20be%20found%20for%20new%20version%202019.%20Is%20there%20another%20plugin%20we%20can%20use%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-250910%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20VR%20plugins%20buggy%20with%20Premiere%20Pro%202019%20(13.0)%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-250910%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESo%2C%20if%20you%20want%20to%20install%20the%20plugins%20in%202019%2C%20(I'd%20suggest%20working%20in%20Premiere%20Pro%202018%20until%20the%20bugs%20are%20resolved)%20I%20did%20it%20by%20just%20copying%20them%20manually%20into%20the%26nbsp%3BPremiere%20folder.%20It's%20totally%20possible%20that%20this%20hacky%20installation%20is%20the%20reason%20I'm%20having%20issues%3A%26nbsp%3BOn%20a%20Mac%2C%20right-click%20on%20the%20application--%26gt%3BShow%20Package%20Contents--%26gt%3BContents--%26gt%3BPlugins--%26gt%3BCommon--%26gt%3BDrop%20your%20GoPro%20folder%20with%20the%20plugins%20here.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Reply
Tourist
Posts: 4

VR plugins buggy with Premiere Pro 2019 (13.0)

I've installed the GoPro VR plugins (which are amazing) in the just-released Premiere Pro, but I'm seeing weird bugginess. I'm getting random black frames, inverted purple frames and negative equirectangular frames within my sequence while using the VR Reframe. Is anyone else having these problems? Suggestions on how to fix? The same projects that looked fine in v.12.1.2, are showing these issues in v.13. Thanks

Screen-Shot-2018-10-16-at-11.40.53-AM.jpg
Sightseer
Posts: 1

Re: VR plugins buggy with Premiere Pro 2019 (13.0)

In my case, the Fusion VR plug-in installer couldn't recognize the Premiere Pro 2019 installed on PC... Please fix it GoPro... :(
Sightseer
Posts: 1

Re: VR plugins buggy with Premiere Pro 2019 (13.0)

This is happening to me also. Working just fine on Premiere 2018, nowhere to be found for new version 2019. Is there another plugin we can use? 

Tourist
Posts: 4

Re: VR plugins buggy with Premiere Pro 2019 (13.0)

So, if you want to install the plugins in 2019, (I'd suggest working in Premiere Pro 2018 until the bugs are resolved) I did it by just copying them manually into the Premiere folder. It's totally possible that this hacky installation is the reason I'm having issues: On a Mac, right-click on the application-->Show Package Contents-->Contents-->Plugins-->Common-->Drop your GoPro folder with the plugins here.