Ask a Question
GoPro Support Hub Ask a question. Share an answer. Find a solution. Stay stoked.
Announcements
Is your GoPro gear up to date? Check to see If it is on our Update page.
Cameras
Reply
Sightseer
Posts: 3

Trying to auto upload and says "no new media" Hero 7

[ New ]

I have a one month old Hero 7. I use it to record video of my kids games. When I got home, I plugged it in and allowed it to "auto upload". After uploading was complete, I got on my desktop and attempted to watch the video and share it on social media. Instead of seeing the video, I had a black box with a circle spinning. It did this for atleast an hour before I deleted the video. When I attempt to reconnect and allow it to upload again, I get the message "NO NEW MEDIA" which makes me think it still sees the previous upload. Nothing I do seems to allow it to work.


Accepted Solutions
GoPro
Posts: 25,106

Re: Trying to auto upload and says "no new media" Hero 7

[ New ]

Hi @supercave15318

 

Here are some links that may come handy:

Common Auto Upload Issues

Expected Auto Upload Behavior

 

You may also try resetting the camera and setting auto-upload again.

 

Thanks!
Ej

View solution in original post


All Replies
GoPro
Posts: 25,106

Re: Trying to auto upload and says "no new media" Hero 7

[ New ]

Hi @supercave15318

 

Kindly try signing in via gopro.com.

Please check if you are able to play the video there.

Let us know how it goes.

 

Thanks!
Ej

Sightseer
Posts: 3

Re: Trying to auto upload and says "no new media" Hero 7

[ New ]

When I try to "drag and drop", it'll download a couple of the 8 minute videos and then time out and say "lost internet connection". When it does this, my desktop computer still has internet connection. 

Also, the advantage of uploading from the camera is that it'll combine all the video segments into one video. 

GoPro
Posts: 25,106

Re: Trying to auto upload and says "no new media" Hero 7

[ New ]

Hi @supercave15318

 

Here are some links that may come handy:

Common Auto Upload Issues

Expected Auto Upload Behavior

 

You may also try resetting the camera and setting auto-upload again.

 

Thanks!
Ej

Sightseer
Posts: 3

Re: Trying to auto upload and says "no new media" Hero 7

[ New ]

Thanks, but neither addresses the issue Im having. It's almost like it thinks the video im trying to upload is still in my media library even though i've deleted it. I've already completely reset my camera, etc. I'll try a different route. Thanks!