Ask a Question
GoPro Support Hub Ask a question. Share an answer. Find a solution. Stay stoked.
Announcements
Is your GoPro gear up to date? Check to see If it is on our Update page.
Cameras
%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-42923%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESwitching%20connection%20Remo%20%26amp%3B%20Quick%20app%20problem%20Hero5%20session%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-42923%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20all%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20having%20connecting%20problems%20over%20and%20over%20again%20when%20using%20the%20remo%2C%20and%20after%20that%20wanting%20to%20see%20the%20pictures%20and%20films%20on%20my%20iphone%20SE%20quick%20app.%20The%20session%20is%20not%20connecting%20to%20my%20iphone%20quick%20app%20automatically%20after%20using%20remo%2C%20and%20when%20connecting%20by%20hand%20it%20does%20connect%20both%20to%20wifi%20and%20bluetooth%20(difficult%20but%20it%20works%20when%20trying)%2C%20but%20when%20connecting%20with%20quick%20it%20says%20connecting%20issue%20try%20again%20or%20got%20it...%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EEvery%20time%20I%20need%20to%20reset%20all%2C%20and%20remove%20the%20camera%20from%20Quick%20and%20add%20new%20camera%20again%2C%20to%20get%20everything%20working%20again...very%20sad%20about%20this.%26nbsp%3BDoes%20anybody%20have%20the%20solution%3F%20Hope%20so!!%20Because%20remo%20works%20great%2C%20and%20Quick%20works%20great%2C%20but%20exchanging%20between%20both%20is%20really%20bad%20this%20way...%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ELooking%20forward%20to%20any%20advice%20and%20help%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-42923%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EHERO5%20Session%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Reply
Tourist
Posts: 1

Switching connection Remo & Quick app problem Hero5 session

[ Edited ]

Hi all,

 

I'm having connecting problems over and over again when using the remo, and after that wanting to see the pictures and films on my iphone SE quick app. The session is not connecting to my iphone quick app automatically after using remo, and when connecting by hand it does connect both to wifi and bluetooth (difficult but it works when trying), but when connecting with quick it says connecting issue try again or got it...

 

Every time I need to reset all, and remove the camera from Quick and add new camera again, to get everything working again...very sad about this. Does anybody have the solution? Hope so!! Because remo works great, and Quick works great, but exchanging between both is really bad this way...

 

Looking forward to any advice and help