Ask a Question
GoPro Support Hub Ask a question. Share an answer. Find a solution. Stay stoked.
Announcements
Is your GoPro gear up to date? Check to see If it is on our Update page.
Cameras
Reply
Tourist
Posts: 4

Sound problem

Just got a new Hero 7 black.
Every time Protune is on there´s an extreme white noise in the audio.
Not just in the backgound but drowning all other sounds,
When PT is off it seems just fine. 
Any suggsestions
Thanks
Anders

Tourist
Posts: 4

Re: Sound problem

Skapades med #GoPro-appen på min iPhone.
GoPro
Posts: 5,358

Re: Sound problem

Have you tried resetting the camera to factory settings? @andersj083

 

If you already did please try to update your camera manually. 

Make sure that you're using a recommended SD card.

https://gopro.com/help/articles/block/microSD-Card-Considerations

Follow manual update instruction for your camera.

https://gopro.com/help/articles/block/How-to-Update-GoPro-Cameras

 

 

Regards,

-Jay

Tourist
Posts: 4

Re: Sound problem

Thanks
Just did a manual update. Did not change anything. Have not made a factory reset yet.
Using a Sandisk SD card (se attachment) which I think meets the standards.
Had a chat with support today. They suggested the same as you.
And also suggested inserting the SD card after powering on the GoPro.
That worked once. But that´s not a solution that is viable

Best regards
Anders

SD.jpg
Tourist
Posts: 4

Re: Sound problem

Tried a factory reset. That seems do have done the trick.
Should I skip updating to 1.90 ?

Regards 
Anders

GoPro
Posts: 5,358

Re: Sound problem

It would be best if you'll update your camera to the latest firmware @andersj083

 

-Jay