Ask a Question
GoPro Support Hub Ask a question. Share an answer. Find a solution. Stay stoked.
Announcements
Is your GoPro gear up to date? Check to see If it is on our Update page.
Cameras
%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-47666%22%20slang%3D%22en-US%22%3EProblem%20after%20update.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-47666%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAfter%20update%20my%20GoPro%20Hero%20Silver%204%2C%20my%20camera%20looked%20like%20this%2C%20I%20would%20like%20a%20solution%20to%20this%20problem.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-47666%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EHERO4%20Silver%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-47673%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Problem%20after%20update.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-47673%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fcommunity.gopro.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F27677%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40stoutstorm53371%3C%2FA%3E%20-%20Looks%20like%20the%20firmware%20did%20not%20install%20completely.%20Try%20doing%20a%20manual%20update.%20That%20should%20correct%20this%20issue.%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3EInstructions%20are%20at%20the%20bottom%20of%20the%20page%20at%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fgopro.com%2Fupdate%2Fhero4%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fgopro.com%2Fupdate%2Fhero4%3C%2FA%3E.%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3EJeff%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Reply
Sightseer
Posts: 1
Accepted Solution

Problem after update.

After update my GoPro Hero Silver 4, my camera looked like this, I would like a solution to this problem.

gp.jpg

Accepted Solutions
GoPro Community Manager
Posts: 5,861

Re: Problem after update.

@stoutstorm53371 - Looks like the firmware did not install completely. Try doing a manual update. That should correct this issue.

 

Instructions are at the bottom of the page at https://gopro.com/update/hero4.

 

Jeff

View solution in original post


All Replies
GoPro Community Manager
Posts: 5,861

Re: Problem after update.

@stoutstorm53371 - Looks like the firmware did not install completely. Try doing a manual update. That should correct this issue.

 

Instructions are at the bottom of the page at https://gopro.com/update/hero4.

 

Jeff