Ask a Question
GoPro Support Hub Find a solution. Share a solution. Ask a question. Stay stoked.
Announcements
Is your GoPro gear up to date? Check to see If it is on our Update page.
Cameras
%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-277487%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHypersmooth%20not%20working%20at%202.7k%2060%20fps%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-277487%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3Ehypersmooth%20not%20working%20video%20setting%20is%202.7k%2060%20fps%20wide%20view%20quick%20capture%20on.%20Has%20anyone%20identified%20what%20might%20be%20causing%20this%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-277487%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EHERO7%20Black%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-277526%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Hypersmooth%20not%20working%20at%202.7k%2060%20fps%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-277526%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3EHi%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fcommunity.gopro.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F84508%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40snowyhero81543%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3EThis%20appears%20to%20happen%20when%20the%20Default%20Mode%20is%20set%20to%20TimeLapse.%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3ETry%20changing%20it%20to%20Video%20mode.%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3EDo%20a%20test%20recording%20and%20see%20if%20this%20makes%20a%20difference.%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3EThanks!%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3EEj%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-277630%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Hypersmooth%20not%20working%20at%202.7k%2060%20fps%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-277630%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMy%20default%20is%20actually%20set%20to%20video%20already%20but%20I'm%20not%20on%20the%20latest%20firmware%20so%20I'll%20update%20that%20tonight%20to%20see%20if%20it%20fixes%20the%20problem.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-278687%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Hypersmooth%20not%20working%20at%202.7k%2060%20fps%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-278687%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESure%20%40snowyhero81543%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3EPlease%20let%20us%20know%20how%20it%20goes%20after%20the%20update.%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3EThanks!%3CBR%20%2F%3E%20Ej%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Reply
Sightseer
Posts: 2

Hypersmooth not working at 2.7k 60 fps

hypersmooth not working video setting is 2.7k 60 fps wide view quick capture on. Has anyone identified what might be causing this? 

GoPro
Posts: 5,947

Re: Hypersmooth not working at 2.7k 60 fps

 

Hi @aznrabbitz

 

This appears to happen when the Default Mode is set to TimeLapse.

Try changing it to Video mode.

Do a test recording and see if this makes a difference.

 

Thanks!

Ej

Sightseer
Posts: 2

Re: Hypersmooth not working at 2.7k 60 fps

My default is actually set to video already but I'm not on the latest firmware so I'll update that tonight to see if it fixes the problem.
GoPro
Posts: 5,947

Re: Hypersmooth not working at 2.7k 60 fps

Sure @snowyhero81543

 

Please let us know how it goes after the update.

 

Thanks!
Ej