Ask a Question
GoPro Support Hub Ask a question. Share an answer. Find a solution. Stay stoked.
Announcements
Is your GoPro gear up to date? Check to see If it is on our Update page.
Cameras
Reply
Highlighted
Backpacker
Posts: 1,066

Re: Hero 6 VIDEO/IMAGE - IMAGE WONKY!!! HELP!!!

yes....I confirm Hero6 has a 1-2degree offset.

 

 

same karma grip...calibrated on hero6, hero6,  

 

hero5:

GOPR5823_1509047958663_high.JPG

 

hero6:

GOPR5826_1509049336953_high.JPG

Highlighted
Backpacker
Posts: 1,066

Re: Hero 6 VIDEO/IMAGE - IMAGE WONKY!!! HELP!!!

just give me please more time.....something is not ok with the tests I make....

 

Highlighted
Backpacker
Posts: 1,066

Re: Hero 6 VIDEO/IMAGE - IMAGE WONKY!!! HELP!!!

Yeap.....

 

hero5:

 

 

GOPR5166_1509051339452_high.JPG

 

hero6:

 

GOPR5833_1509051160226_high.JPG

 

 

we have to report this....

Highlighted
Hiker
Posts: 12

Re: Hero 6 VIDEO/IMAGE - IMAGE WONKY!!! HELP!!!

Thank you for confirming, your time is very much appreciated. This is obviously a product issue. 

 

Seems like @GoPro aren't monitoring this stream as they haven't commented or provided any feedback to me, directly.

Highlighted
Backpacker
Posts: 1,066

Re: Hero 6 VIDEO/IMAGE - IMAGE WONKY!!! HELP!!!

[ Edited ]

hi,

 

some subjects are indeed commented by GoPro admins.

 

I've just sent feedback using:

https://gopro.com/feedback

and I put a link to our discussion.

I did this for all findings related hero6.

 

as GoPro does not accept any more emails, and I do not receive a reply on those feedbacks, I just hope they know about.

 

robert

Highlighted
Anonymous
Posts: 0

Re: Hero 6 VIDEO/IMAGE - IMAGE WONKY!!! HELP!!!

Any new update on this issue?

Highlighted
Backpacker
Posts: 1,066

Re: Hero 6 VIDEO/IMAGE - IMAGE WONKY!!! HELP!!!

...we all are waiting for the new Firmware...

maybe will solve this issue.

 

I said maybe because this firmware has to solve a lot of reported issues...

 

 

Highlighted
Anonymous
Posts: 0

Re: Hero 6 VIDEO/IMAGE - IMAGE WONKY!!! HELP!!!

The main question here is:

In this case it is a firmware bug or an hardware defect ? it looks like as there is a misaligment of the lens or sensor.