Ask a Question
GoPro Support Hub Ask a question. Share an answer. Find a solution. Stay stoked.
Announcements
Is your GoPro gear up to date? Check to see If it is on our Update page.
Cameras
%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-64740%22%20slang%3D%22en-US%22%3EGoPro%20Hero%205%20doesn't%20turn%20off%20for%20a%20while%20after%20seven%20turn%20off%20beeps%20and%20WiFi%20is%20not%20created%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-64740%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EMy%20GoPro%20Hero%205%20doesn't%20turn%20off%20completely%20after%20I%20turn%20it%20off%20and%20hear%207%20beeps.%20It%20takes%20approximately%2030%20seconds%20after%20beeps%20to%20turn%20off%2C%20until%20then%20it%20shows%20normal%20preview%20what%20camera%20sees.%3C%2FP%3E%3CP%3EAlong%20with%20this%20issue%2C%20accompanied%20another%3A%20WiFi%20%22can%22%20be%20turned%20'on'%20but%20it%20is%20not%20detected%20in%20any%20of%20the%20device%20when%20searched%20for%20the%20camera's%20WiFi.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAs%20solutions%20I've%20tried%20these%20things%20which%20didn't%20work%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E-%20Turned%20camera%20off%20and%20turned%20it%20back%20on%3C%2FP%3E%3CP%3E-%20Removed%20battery%20and%20reinserted%20it%3C%2FP%3E%3CP%3E-%2010%20sec%20long%20power%20button%20hold%20for%20force%20shutdown%3C%2FP%3E%3CP%3E-%20Reset%20the%20connection%3C%2FP%3E%3CP%3E-%20Factory%20Reset%3C%2FP%3E%3CP%3E-%20Manually%20updated%20the%20latest%20firmware%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20problem%20still%20persist.%20I%20need%20help%20for%20solution%20of%20these%20issues.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-64740%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EHERO5%20Black%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Reply
Highlighted
Tourist
Posts: 1

GoPro Hero 5 doesn't turn off for a while after seven turn off beeps and WiFi is not created

My GoPro Hero 5 doesn't turn off completely after I turn it off and hear 7 beeps. It takes approximately 30 seconds after beeps to turn off, until then it shows normal preview what camera sees.

Along with this issue, accompanied another: WiFi "can" be turned 'on' but it is not detected in any of the device when searched for the camera's WiFi.

 

As solutions I've tried these things which didn't work:

- Turned camera off and turned it back on

- Removed battery and reinserted it

- 10 sec long power button hold for force shutdown

- Reset the connection

- Factory Reset

- Manually updated the latest firmware

 

The problem still persist. I need help for solution of these issues.