Ask a Question
GoPro Support Hub Ask a question. Share an answer. Find a solution. Stay stoked.
Announcements
Is your GoPro gear up to date? Check to see If it is on our Update page.
Cameras
%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-101182%22%20slang%3D%22en-US%22%3EGoPro%206%20loading%20time%20after%20taking%20time%20lapse%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-101182%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20charged%20up%20new%20GoPro%206%20and%20took%203%20~20%20minute%20timeplases%20while%20driving.%20%26nbsp%3BDifferent%20settings%20on%20each.%20%26nbsp%3BNow%20camera%20screen%20says%20loading%20for%20last%2040%20minutes.%20%26nbsp%3B%20Is%20this%20normal%3F%20%26nbsp%3BScreen%20is%20locked%20on%20gopro.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-101182%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EHERO6%20Black%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-101213%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20GoPro%206%20loading%20time%20after%20taking%20time%20lapse%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-101213%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fcommunity.gopro.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F45936%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40sunnyflame38524%3C%2FA%3E%2C%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3ESounds%20like%20you%20are%20running%20into%20some%20freezing%20issues.%20What%20version%20of%20firmware%20are%20you%20on%3F%20What%20SD%20Card%20are%20you%20using%3F%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3EBest%2C%3CBR%20%2F%3E%20Ryan%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Reply
Sightseer
Posts: 1

GoPro 6 loading time after taking time lapse?

[ Edited ]

I charged up new GoPro 6 and took 3 ~20 minute timeplases while driving.  Different settings on each.  Now camera screen says loading for last 40 minutes.   Is this normal?  Screen is locked on gopro.

 

 

GoPro
Posts: 3,924

Re: GoPro 6 loading time after taking time lapse?

Hi @sunnyflame38524,

 

Sounds like you are running into some freezing issues. What version of firmware are you on? What SD Card are you using?

 

Best,
Ryan