Ask a Question
GoPro Support Hub Ask a question. Share an answer. Find a solution. Stay stoked.
Announcements
Is your GoPro gear up to date? Check to see If it is on our Update page.
Cameras
Reply
Tourist
Posts: 3

CAMERA NÃO RECONHECE O CARTÃO, NENHUM TENTEI TODOS QUE IMAGINAREM

[ New ]

S_Control: 0x2d6
Enable video input: 1
Enable capture window: 1
Valid data clock edge: rising edge of sensor clock
Operating mode: Slave
Sync mode: BT.656 (embedded sync code)
Embedded sync code mode: ITU-656 style (full-data range)
Embedded sync code location: both lower and upper pixels
VSYNC polarity: Active-High
HSYNC polarity: Active-High
Field 0 polarity: ID 0
Is Sony-specific field mode: No
Enable BT.656 error correction: 0
Toggle HSYNC during VBLANK: Yes
S_InputConfig: 0x2026
Pad type: LVCMOS
Data rate: Dual
Data width: 2-pixel
Input source: LVDS
Color space of input video data: RGB
Src pixel data width: 10-bit
Input order of YUV data: {Cr Y0} {Cb Y1}
Sensor interface: parallel
Serial interface type: Micron
VIN clock select: sensor bit clock
S_Status: 0x0
BeginOfFrame detected: 0
Trigger 0: no trigger
Trigger 1: no trigger
FIFO overflow: 0
Short Line: 0
Short Frame: 0
CurrentVideoField ID: 0
No HSYNC detected: 0
No VSYNC detected: 0
Frame End: 0
Master Mode Frame End: 0
Captured Window End: 0
UC BT.656 errors: 0
Illegal Programming: 0
S_Vwidth: 0
S_Hwidth: 0
S_V: 0
S_H: 0
S_MinV: 683
S_MinH: 1215
S_VoutStart0: 0x8080
S_VoutStart1: 0x8080
S_CapStartV: 0
S_CapStartH: 0
S_CapEndV: 683
S_CapEndH: 1215

SLVS_Control: 0x2301
SLVS mode enable: 1
Sony sensor mode: 0
Sync code repeated on all lanes: 0
Sync code repeated for every 2 lanes: 0
Enable sync code error correction: 0
Enable +/-N jitter support: 0
Stall VIN when SLVS loses lock: 0
Apply new param at start of blanking
Number of active lanes: 4
Enable VSYNC MAX counter: 0
Allow variable length HBLANK: 1
Number of code checks: 0
SLVS_SAV-to-SAV (frame width): 1248
SLVS_EAV column (active frame width): 1216
SLVS_VSYNC_MAX: 0
SLVS_Logical_Lane_0 mapped to: PIN/physical lane 0
SLVS_Logical_Lane_1 mapped to: PIN/physical lane 1
SLVS_Logical_Lane_2 mapped to: PIN/physical lane 2
SLVS_Logical_Lane_3 mapped to: PIN/physical lane 3
SLVS_Logical_Lane_4 mapped to: PIN/physical lane 0
SLVS_Logical_Lane_5 mapped to: PIN/physical lane 0
SLVS_Logical_Lane_6 mapped to: PIN/physical lane 0
SLVS_Logical_Lane_7 mapped to: PIN/physical lane 0
SLVS_Status: 0x100
[8] End-of-line reached on the input
SLVS_Line_Sync_Timeout value: 0 (used in variable HBLANK mode)
SLVS_Debug: 0x0
SLVS receiver state: 0x0
Current VSYNC state: 0x0
Serial sync code mode: 0x0
HBLANK: 0x0
VSYNC greater than MAX: 0x0
New programing is pending: 0x0
Output Stall: 0x0
Sync Code word count: 0x0
Pixel Depth: 0x0
Number of Active Lanes: 1

MIPI_Config_0: 0x0
MIPI_Config_1: 0x0
VirtualChannelSelect: 0
VirtualChannelMask: 0
MIPI Logic Enable: 0
MIPI HS Settle Control: 0
Data Type Select: 0x0 (Unsupported mode)
Data Type Mask: 0x0
Byte Swapping (Should be YUV422): 0
MIPI_Error: 0x0
MIPI_CRC_ErrorFrameCount: 0x0 (0)
MIPI_FrameNumber: 0x0 (0)
MIPI_PHY_Status: 0xff6
[5] Data Lane 0 Stop State
[7] Data Lane 1 Stop State
[9] Data Lane 2 Stop State
[11] Data Lane 3 Stop State

 

 

 

 

GoPro
Posts: 21,753

Re: CAMERA NÃO RECONHECE O CARTÃO, NENHUM TENTEI TODOS QUE IMAGINAREM

[ New ]
Tourist
Posts: 3

Re: CAMERA NÃO RECONHECE O CARTÃO, NENHUM TENTEI TODOS QUE IMAGINAREM

[ New ]

I have tried this procedure, it is not working, is there any other way to solve it?

GoPro
Posts: 21,753

Re: CAMERA NÃO RECONHECE O CARTÃO, NENHUM TENTEI TODOS QUE IMAGINAREM

[ New ]

Hi @welingtonr5

 

If connecting the camera via the USB cable, launch Quik, plug the camera then power it on.

You may also try transferring the files using an SD card reader/SD adapter.

 

Thanks!
Ej

 

 

Tourist
Posts: 3

Re: CAMERA NÃO RECONHECE O CARTÃO, NENHUM TENTEI TODOS QUE IMAGINAREM

[ New ]

nothing is working, I've tried this procedure too.

 

GoPro
Posts: 16,912

Re: CAMERA NÃO RECONHECE O CARTÃO, NENHUM TENTEI TODOS QUE IMAGINAREM

[ New ]

Thank you for going through the recommended steps, @welingtonr5. Since the issue persists, the next step would be to engage our Support team for further troubleshooting. You can reach them through https://gopro.com/help/ContactUs .