Ask a Question
GoPro Support Hub Ask a question. Share an answer. Find a solution. Stay stoked.
Announcements
Is your GoPro gear up to date? Check to see If it is on our Update page.
Cameras
Reply
Highlighted
GoPro
Posts: 8,396

Re: Big black artifact after connect to camera/artifact after render a movie

[ Edited ]

Hello everyone! Sorry to hear about the trouble. This is definitely not the kind of experience we want you to have.

 

See if clearing the cache on the app (phone) settings (just clear cache and not clear data) & restarting your phone will help. It may also be worth a try to reset the connections -- reset your camera’s Wi-Fi settings using the instructions here

 

We'd also like to gather more details to help further isolate the issue. Please post back with the following details:

  • Does the live preview exhibit the same issue?
  • Do you get the same result after downloading the content into the app?
  • Does it happen to all footage? If not, what's the video resolution of the affected contents?
  • Does it only apply to contents captured in HERO mode? 360 mode?
  • GoPro App version installed.
  • What's the phone model used and mobile OS installed?

 

In the meantime, if you want to transform your 360 footage into shareable videos and photos through your computer, you can also use the GoPro Player (Mac) and GoPro MAX Exporter (Windows).

 

Hoping to hear back from you.

Highlighted
Tourist
Posts: 4

Re: Big black artifact after connect to camera/artifact after render a movie

In live preview we have big black artifact
After download movie to phone we have artifact from attachment
This issue is on any 360 movie
In hero mode it's ok from front or back lens
I have app in version 6.2
Phone : oneplus 7 pro 8gb
Screenshot_20191025-171353.jpg
Highlighted
Tourist
Posts: 2

Re: Big black artifact after connect to camera/artifact after render a movie

Exactly what he said but I have a Note 10+.
Highlighted
GoPro
Posts: 8,396

Re: Big black artifact after connect to camera/artifact after render a movie

Thank you for the info. We've already shared this with the team in charge. This will be addressed in a future release. We'll also do our best to keep everyone posted as soon as new information is available. In the meantime, apologies for any inconvenience this is causing you. Your patience and understanding are very much appreciated.

Highlighted
Hiker
Posts: 22

Re: Big black artifact after connect to camera/artifact after render a movie

Great, when will the future app update be please? My 30 day refund window is now less than 23 days and I'm getting nervous about this.
Highlighted
Tourist
Posts: 4

Re: Big black artifact after connect to camera/artifact after render a movie

Great to hear that :) I bought ipad to edit videos ;) that was must
Highlighted
Hiker
Posts: 22

Re: Big black artifact after connect to camera/artifact after render a movie

It's gone! Latest Android App update just dropped and it has got rid of the black artifact! Sweeeeet.