Ask a Question
GoPro Support Hub Find a solution. Share a solution. Ask a question. Stay stoked.
Announcements
Is your GoPro gear up to date? Check to see If it is on our Update page.
Cameras
%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-49794%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAudio%20but%20no%20video%20on%20transferred%20flies%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-49794%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHey%20guys.%20%26nbsp%3BI%20have%20read%20serval%20posts%2C%20but%20nothting%20that%20seemed%20to%20help.%20When%20I%20transfer%20my%20files%20to%20my%20computer%2C%20then%20try%20to%20play%20them%20back%20I%20have%20auio%2C%20but%20no%20video.%20The%20file%20shows%20a%20black%20image.%20Now%2C%20when%20I%20downloaded%20the%20files%20to%20my%20phone%20(iPhone%207plus%2C128gig)%20I%20am%20able%20to%20see%20and%20hear%20audio%20and%20video.%20Any%20suggestions%3F%20Thanks%20in%20advance%20for%20your%20help.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-49794%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EHERO5%20Black%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-49806%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Audio%20but%20no%20video%20on%20transferred%20flies%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-49806%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fcommunity.gopro.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F28767%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40andrewjlandau%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3ESorry%20to%20hear%20you%20are%20having%20some%20trouble%20viewing%20your%20footage.%20It%20sounds%20like%20your%20Graphics%20Card%20may%20need%20to%20be%20updated.%20Make%20sure%20that%20your%20graphics%20card%20drivers%20are%20up%20to%20date.%20I%20have%20some%20links%20below%20to%20popular%20graphics%20card%20manufacturers%20for%20your%20reference%3A%20NVIDIA%3A%20%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22http%3A%2F%2Fwww.nvidia.com%2Fcontent%2Fdrivers%2Fdrivers.asp%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttp%3A%2F%2Fwww.nvidia.com%2Fcontent%2Fdrivers%2Fdrivers.asp%3C%2FA%3E%20ATI%20from%20AMD%3A%20%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22http%3A%2F%2Fsupport.amd.com%2Fen-us%2Fdownload%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttp%3A%2F%2Fsupport.amd.com%2Fen-us%2Fdownload%3C%2FA%3E%20Intel%3A%20%3CA%20href%3D%22http%3A%2F%2Fsupport.intel.com%2Fsupport%2Fgraphics%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttp%3A%2F%2Fsupport.intel.com%2Fsupport%2Fgraphics%2F%3C%2FA%3E%20%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3ELet%20us%20know%20how%20it%20goes.%20Hope%20that%20helps!%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3EBest%2C%3C%2FP%3E%0A%0A%3CP%3ERyan%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-49809%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Audio%20but%20no%20video%20on%20transferred%20flies%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-49809%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3Etry%20loading%20to%20youtube%20first%20and%20see%20if%20it%20plays.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-49879%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Audio%20but%20no%20video%20on%20transferred%20flies%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-49879%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMost%20likely%20it's%20your%20graphics%20card.%20If%20I%20try%20to%20play%20video%20in%20Step%20one%20of%20GoPro%20Studio%20and%20I'm%20running%20my%20NVIDIA%201050ti%20I%20get%20audio%20but%20no%20video.%20If%20I%20switch%20to%20my%20integrated%20graphics%20it%20plays%20fine.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Reply
Highlighted
Sightseer
Posts: 1
Accepted Solution

Audio but no video on transferred flies

[ Edited ]

Hey guys.  I have read serval posts, but nothting that seemed to help. When I transfer my files to my computer, then try to play them back I have auio, but no video. The file shows a black image. Now, when I downloaded the files to my phone (iPhone 7plus,128gig) I am able to see and hear audio and video. Any suggestions? Thanks in advance for your help. 

 

 


Accepted Solutions
GoPro
Posts: 3,924

Re: Audio but no video on transferred flies

Hi @andrewjlandau

 

Sorry to hear you are having some trouble viewing your footage. It sounds like your Graphics Card may need to be updated. Make sure that your graphics card drivers are up to date. I have some links below to popular graphics card manufacturers for your reference:

NVIDIA:  http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
ATI from AMD:  http://support.amd.com/en-us/download
Intel: ​http://support.intel.com/support/graphics/
 

Let us know how it goes. Hope that helps!

 

Best,

Ryan

View solution in original post


All Replies
GoPro
Posts: 3,924

Re: Audio but no video on transferred flies

Hi @andrewjlandau

 

Sorry to hear you are having some trouble viewing your footage. It sounds like your Graphics Card may need to be updated. Make sure that your graphics card drivers are up to date. I have some links below to popular graphics card manufacturers for your reference:

NVIDIA:  http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
ATI from AMD:  http://support.amd.com/en-us/download
Intel: ​http://support.intel.com/support/graphics/
 

Let us know how it goes. Hope that helps!

 

Best,

Ryan

Adventurer
Posts: 8,944

Re: Audio but no video on transferred flies

try loading to youtube first and see if it plays.

Explorer
Posts: 11,206

Re: Audio but no video on transferred flies

Most likely it's your graphics card. If I try to play video in Step one of GoPro Studio and I'm running my NVIDIA 1050ti I get audio but no video. If I switch to my integrated graphics it plays fine.